TIMELAPSE VIDEOPRODUKTION

DRONEFILM – BYGGERI FRA LUFTEN

Dronen er essentiel i alle byggeprojekter

Skil dig ud

Skab en wauw-oplevelse i dine film med droneoptagelser. Droner er særligt velegnede til optagelser af landskaber, byggerier og virksomheder. Du får med andre ord overblik over alt. Og så får din film et pift, som gør, at den skiller sig ud fra mængden.

Skab liv og dynamik

Ønsker du droneoptagelser af dine maskiner, biler eller mennesker i bevægelse, skaber klip optaget med drone et helt andet liv og dynamik i din film, end et kamera kan klare på sine tåspidser. Med dronefilm kan du vise dine maskiner og bygninger fra alle led og kanter.

Dronefilm - hvad kan man bruge det til

Hvad kan droneoptagelser gøre for din timelapse film?

 

Server nogle ekstra lækre billeder i din timelapse film med brug af en drone. Præsentationen af dit byggeprojekt bliver mere unik, når du tager dine målgrupper med op i droneperspektiv. Det giver dem det store og forkromede overblik, der skal til.

Har du boliger der skal sælges, så er et lækkert snit i fremvisningen af boligen med til at øge hastigheden i salget. Så lad en dronefilm gøre opgaven for dig. Du vil elske det. Det vil dine kunder i øvrigt også.

Vi laver sjældent en dronefilm, der “bare” skal være en del af en timelapse film. Ofte indgår droneoptagelser i andre filmtyper. Droneoptagelser er et genialt supplement til almindelige kameraoptagelser, da de giver en hel anden vinkel og følelse i filmen. Vi har 5 certificerede dronepiloter spredt ud over hele landet, så vi kan give din film den ekstra wauw-effekt, der nogle gange skal til.

Droneoptagelser er særligt velegnede til nedenstående brancher og situationer. Vi har god erfaring inden for byggeri og turisme, men vi har også fløjet indenfor i store industrihaller. Og er du i tvivl, om drone giver mening for din virksomhed og din film, så tager vi gerne en indledende snak med dig.

Lad os give din film luft under vingerne og skab nye scenarier og vinkler med videooptagelser fra luften!

Sådan kan film med droneoptagelser se ud

Eurowind Energy

Vi giver et unikt indblik i vindmølleopsætning

CERTEX kraner

Gør dit arbejde nemmere

Vølund Varmeteknik

Samarbejde, der gavner din forretning

Book møde eller send forespørgsel

Stephan Kohlwes
Stephan Kohlwes
Telefon | Mail
Jan Tanderup - CEO SIGNAfilm
Jan Tanderup
Telefon | Mail
Jens Ole Bie
Jens Ole Bie
Telefon | Mail
Peter Salling Friis
Peter Salling Friis
Telefon | Mail

Derfor skal du vælge dronefilm hos os

Skarp projektledelse

Vi har stor respekt for din tid. Når du bestiller en dronefilm hos SIGNA, styrer vi videoproduktionen, så du kan bruge tiden på at drive din virksomhed.

Film på kryds og tværs

Dronefilm indgår i langt de fleste af vores produktioner. Vi ved, hvad det drejer sig om, og vi forstår din virksomhed uanset branche.

|

Levende storytelling

Vi er mestre i storytelling, der kan omdanne komplekse emner til behagelige film med rigtige mennesker for dine kunder, medarbejdere og øvrige interessenter.

Gennemsigtige priser

Vores priser på film er gennemsigtige, så du kan lave et budget for dine film allerede, inden du er begyndt.

l

Fængende storyboard

Vi skriver storyboard til dine film ud fra journalistiske principper. Vi laver nemlig ikke bare pæne billeder med musik. Vi fortæller levende og ægte historier med rigtige mennesker.

Tips og tricks

Vi sørger for, at du bliver vejledt og rådgivet, så din film bliver set af dine målgrupper. Efter et uforpligtende telefonmøde sætter vi rammen for, hvordan din opgave skal gribes an.

Vidste du, at...

En af SIGNAfilms droner har fløjet og optaget film i hele 14 forskellige lande? Disse inkluderer Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Polen, Frankrig, Belgien, Tjekkiet, USA, Canada, Australien, Singapore og England.

Læs vores artikler om droneoptagelse & timelapse

Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere og få et tilbud på dronefilm?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.