DRONEFILM

BYGGERI & ARKITEKTUR

Spændende byggeri & arkitektur skal vises frem fra luften

 

Et spændende og spektakulært byggeri gør sig nu godt fra luften. Ja tidligere var det specialiserede små fly, som fløj rundt i landskabet for at tage billeder af landbrugsejendomme og virksomhedernes hovedsæde. I dag foregår det noget nemmere, for vi skal bare have en drone i luften i en times tid, så er det på plads.

Står du med et større byggeprojekt, du har brug for at dokumentere det effektive byggeri? Eller vil du præsentere en bygning med flot arkitektur? Vi har stor erfaring med at lave dronefilm og droneoptagelser af dansk byggeri og arkitektur og ved, at de flotte billeder fra luften er det bedste virkemiddel til at yde dit projekt retfærdighed.

Skab overblik over dit byggeprojekt

Droneoptagelser fra byggepladsen kan ikke alene dokumentere dit arbejde, men også skabe overblik over, hvor langt byggeriet er kommet. Droneoptagelser er rigtigt gode i forbindelse med timelapse film, hvor byggeriet filmes fra samme sted hver gang over en given periode for at vise udviklingen. Skal du vise en arbejdsproces i forbindelse med en byggeproces, er dronefilm fantastisk til at få alle vinkler fra din arkitektur med og samtidig kan vi forklare processen.

Dronefilm fra byggeri med arkitektur

Vis smuk arkitektur fra oven

Storslåede bygninger og arkitektur fortjener at blive vist fra alle leder og kanter. Med en dronefilm kan du komme hele vejen rundt og fortælle historien om bygninger og deres omgivelser med smukke droneoptagelser. 

Eksempler på droneoptagelser af bygninger & arkitektur

Stephan Kohlwes - BUM i SIGNA København

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.