DRONEFILM

EVENTS & BEGIVENHEDER

Forlæng de gode oplevelser fra events & begivenheder med dronefilm

 

Planlægger du events & begivenheder, som du gerne vil kunne huske i lang tid efter og kunne fremvise på en måde så både stemningen i sin helhed indfanges? Eller har du en stor begivenhed, du gerne vil vise frem, også efter den er slut? Så bør du lave en dronefilm. I SIGNA har vi stor erfaring med at lave professionelle droneoptagelser af events & begivenheder. De giver dig et evigt minde og kan bruges i din fremadrettede markedsføring.

Har du et spektakulært projekt, f.eks. en koncert med et orkester med masser af grej, så kan vi få fantastiske optagelse ved at koble det med timelapse optagelser af selve opstillingen. Og dronen kan fange når folk kommer ind på festpladsen. 

Arbejder du med sikkerhed, så kan afviklingen af koncerter og forståelsen af trafikkens også analyseres gennem brug af timelapse og dronefilm. Har du helt andre opgaver eller udfordringer, så spørg – vi har udstyret og erfaringen til at hjælpe med opgaven.

Dronefilm fra events & begivenheder

Tag deltagere i events & begivenheder med på en flyvetur

Har du ikke tit ønsket dig at flyve op i helikopteren og mørke atmosfæren fra oven? 

Med droneoptagelser fra et event eller en af dine begivenheder, har du mulighed for at give andre den oplevelse og tage dem med på en lille flyvetur. Det kan glæde både dem, der deltog og dem, der ville ønsket de havde deltaget i eventet. En dronefilm kan nemlig indfange hele dit event eller begivenhed fra alle vinkler og kanter, så seeren får følelsen af rent faktisk at være fysisk til stede.

WekoAgro havde inviteret en række landmænd til den grønne karavane med kartoffeloptagere. Det er en af den slags events, som ikke sker hver dag, så der var fuldt hus i Hammel.

SIGNAs drone fik vist det store sortiment fra AVR i Belgien frem.

Har du været til en klassisk koncert? Hvis ikke, så er du sikkert ikke den eneste. 

SIGNA hjælper Aarhus Symfoniorkester med at udbrede kendskabet til klassiske koncerter i almindelighed – og de klassiske fyraftensarrangementer i særdeleshed. Der er tale om billige og korte events, som skal få de besøgende til at få øjnene op for deres andre begivenheder.

 

Eksempler på dronefilm fra andre events

Zeppelin Danmark / Caterpillar

Kundearrangement hvor en række store maskiner var samlet til demodag i en grusgrav sammen med en masse interesserede kunder.

Danfoss Power Solutions

Selvkørende udstyr var samlet i Sønderborg, hvor de største distributører i Europa havde taget nogle af deres kunder med.

Realdania

Nyborg Slot fra 1170 dannede rammen for et stort to-go møde, hvor borgere og andre interesserede kunne høre historien om det gamle slot.

Stephan Kohlwes - BUM i SIGNA København

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på droneoptagelser og timelapse til dine events.