DRONEFILM

MASKINER & LANDBRUG

Vis landbrugets mange imponerende maskiner frem med dronefilm & timelapse 

Har du en transportvirksomhed, og vil du vise folk, hvordan du lever af at køre frem og tilbage på landevejen? Eller er du en landmand eller leverandør af landbrugsmaskiner, der gerne vil vise, hvordan landbruget dyrkes, og hvordan maskinerne virker? Uanset hvordan du arbejder med udstyr, er koblingen mellem en dronefilm og timelapse exceptionel måde til at indfange maskinerne fra alle leder og kanter, stillestående eller i bevægelse, og give det fulde overblik og forståelse for funktionaliteten.

Dronefilm med maskiner og landbrug

Timelapse af maskiner er også interessant i forbindelse med montage af store kedler, lagerrobotter og andre længerevarende montage projekter. For mange kunder kan det være svært at fornemme – tager det virkelig så lang tid? Med en timelapse optagelse kombineret med droneoptagelser indenfor, er det meget nemmere at forklare, hvad der foregår.

Sådan kan du vise dine maskiner og dit landbrug frem med drone

NCC Industry

Det er store maskiner og masser af kompetent manpower i spil, når man kigger inden for hos NCC Industry. Så det er vigtigt, at det er de rigtige mennesker, som bliver ansat her.

WeldingDroid

Med WeldingDroid er svejsning blevet nemmere end nogensinde. Med det unikke system er skånes brugeren for krævende arbejdsstillinger – og når først maskinen arbejder, er hænderne fri til andre opgaver.

Filterteknik

For landbrug og maskinstationer med meget forskelligt udstyr, er der mange forskellige filtre, som konstant skal skiftes. Hos Filterteknik kan man sikre sig, at alt indkøbes fra et sted, så de forskellige landbrugsmaskiner altid er klar til start.

Bøje Maskintransport er en af Danmarks førende virksomheder indenfor transport af CNC-udstyr. Og i gennemsnit bliver det til levering af én ny CNC-maskine – året rundt. Enten bistår Bøje Maskintransport med levering af nyt udstyr eller også hjælper man med at flytte de eksisterende maskiner til en ny lokation.

Bøje Maskintransport holder til i Horsens, hvorfra man servicerer hele Danmark.

 

ARC – Amager Ressource Center skulle som de første i Danmark sprænge en skorsten på 150 meter.

Det var med en smule kildren i maven, men sprængningen gik helt efter planen.

 

Danmark består af bølgende marker og en række mennesker, som med entusiasme er en del af dansk landbrug. DLG amba er en vigtig brik i dansk landbrug, hvor man konstant arbejder for at skabe de bedste betingelser for landmanden og hans landbrug. 

 

 

Peter Salling Friis

Peter salling Friis, ACCOUNT MANAGER, AArhus

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Peter eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.