SIGNA CASES

TIMELAPSE & DRONEFILM

BLIV INSPIRERET af VORES CASES

OPLEV UDVALGTE CASES OM ANVENDELSE AF TIMELAPSE TEKNOLOGIEN

Velkommen til vores digitale skatkammer af inspirerende cases indenfor timelapse- og dronefilmproduktion. Hos SIGNA har vi en stolt tradition for at skabe visuelle mesterværker, der fanger udviklingen af vores projekter i realtid og fra nye, fængende vinkler.

Din invitation til at udforske andres projekter

Dyk ned i vores cases og lad dig inspirere af de fortællinger, der udspiller sig i hvert eneste projekt. For vores historier er ikke bare dronefilm og timelapse optagelser – de er spændende historier om udvikling, fremskridt og transformation.

Der vil løbende komme nye cases og projekter til, så træd ind i en verden af teknologi, udvikling og æstetisk skønhed, der vil sætte nye standarder for, hvordan vi ser på byggeprojekter i fremtiden.

 

Case: Kommunalt Grundsalg hos Business Rebild

Droneoptagelse fra Porsborgparken i Støvring - Business Rebild
I Rebild Kommune fik Business Rebild solgt deres 243.000 m2 erhvervsgrunde på rekordtid. Se, hvordan de gjorde!

Case: Kaktustårnene – eksklusive boliger i København

Kaktus tårnene - Kaktus Towers - case timelapse og dronefilm
Kaktus Towers er to nye tårne med eksklusive lejeboliger beliggende centralt i København nær Dybbelsbro Station. Projektet med sine karakteristiske altaner er tegnet af prisvindende arkitekter og er blevet opført at Catella & Høpfner Projects.

Case: Udskiftning af spor dokumenteres af Banedanmark

Case: Banedanmark sporskifte dokumentation
Se, hvordan Banedanmark anvender timelapseteknologien til at dokumentere udskiftningen af jernbanens spor og sveller. 

Artikler om timelapse og droneoptagelser

Visuel dokumentation i energibranchen

Visuel dokumentation i energibranchen

Læs hvordan visuel dokumentation, AI teknologi og BIM kan gøre en forskel i energibranchen, hvor SIGNAfilm er leverandør og partner til en række spændende projekter.

Styrken ved dronefilm og timelapse-film

Styrken ved dronefilm og timelapse-film

Dronefilm er en vigtig del af byggebranchen – både i dagligdagen og i markedsføring af byggeprojekter. Kombineres dronefilm med timelapse-film opnås en række fordele.

Nyt domicil med visuel dokumentation

Nyt domicil med visuel dokumentation

Når man skal opføre et nyt domicil, skal der tages højde for mange ting i løbet af byggeprocessen. Brug visuel dokumentation fra timelapse teknologien til at holde styr på at projektet forløber som forventet, at det leveres rettidigt samt at ulykker undgås.

Flere artikler om dronefilm og timelapse

Lange byggeprocesser vist i kort form

Lange byggeprocesser vist i kort form

Timelapse film - et stærkt værktøj i din marketing værktøjskasseDu kender dem fra naturprogrammer, hvor du ser planter skyde op af jorden, og stjerner eller kometer fare hen over himlen i en rasende fart. Og med en kombination af droneoptagelser og timelapse-film får du en ekstraordinær wow-effekt i din marketing af byggeprojekter.[pac_divi_table_of_contents title="Indhold i denne artikel" included_headings="off|on|on|off|off|off" exclude_headings_by_class="on" level_markers_1="decimal" level_markers_2="icons"...

Droneoptagelse af byggeprocessen skaber overblik

Droneoptagelse af byggeprocessen skaber overblik

Droneoptagelse er ikke kun for nørder!Hvis du tror, at fjernstyrede droner kun er for gadget-nørder, der vil se, hvor højt og langt de kan flyve, tager du grueligt fejl. Droner kan rent faktisk bruges professionelt til at lave fantastiske dronefilm og luftfotos, som gør det utrolig svært for dine kunder at miste interessen. Og hvorfor så det? Svaret får du i et simpelt spørgsmål: Hvem har ikke altid haft en drøm om at kunne flyve? Jeg tror, at de færreste med god samvittighed kan svare nej til det. Og det er præcis den følelse man får, når...

Book møde om dronefilm og timelapseprojekter

Stephan Kohlwes
Stephan Kohlwes
Telefon | Mail
Jan Tanderup - CEO SIGNAfilm
Jan Tanderup
Telefon | Mail
Jens Ole Bie
Jens Ole Bie
Telefon | Mail
Peter Salling Friis
Peter Salling Friis
Telefon | Mail