DRONEFILM OG TIMELAPSE

EJENDOMSSALG

Ejendomssalg øges med dronefilm

 

Billeder og almindelige film kan sagtens give dine købere et godt indtryk af, hvordan ejendommen ser ud. Men med dronefilm kan ejendomsmæglere fremvise hver en detalje på ejendommen og skabe et helt andet indtryk og meget autentisk hos køberne. Og køberne vil 

 

Ejendomssalg med droneoptagelser giver køberne det store overblik

Med dronefilm kan du flyve hele vejen rundt om bygningen og give dine købere det fulde overblik over både have, terrasse og carport. Ikke nok med det, med dronefilm har du mulighed for at vise hele området frem. Hvor tæt ligger husene? Er der havudsigt? Ligger huset tæt på fodboldbaner, hvor børnene kan lege? Udsigten fra altanen osv.

Når ejendomsmæglere får lavet dronefilm, er der luftfotos med i prisen og det øger dit ejendomssalg. Brug både billeder og film til at fremvise dine ejendomme og huse på dit website eller sociale medier. Du kan endda vise potentielle købere en dronefilm af det hus, de er ude at se på for virkelig at give dem indtrykket af, hvilket område de vil blive en del af.

Er boligerne en del af et timelapse projekt, så vil der ofte være tale om projektsalg, hvor det gælder om at få aftalerne i hus – hurtigst muligt. Her kan samarbejde om droneoptagelser og timelapse, give store fordele for alle interessenter.

Sæt fart på dit ejendomssalg - Dronefilm til ejendomsmæglere

Med dronefilm kan ejendomsmæglere eller ejendomsdevelopere give potentielle købere et overblik over omgivelserne, hvor boligerne ligger.

Her har vi for Share//Invest lavet en film om Valby-området ved Vigerslevvej.

Her et eksempel fra en af vores ejendomsmæglere – Anita Jæger i Silkeborg. Som uafhængig mægler er hun i kamp med alle de store kæder – og det gælder om at præsentationen af husene og hendes marketing er helt i top.

En liebhaverejendom i det midtjyske skal præsenteres ordentligt, hvis det skal føre til et hurtigt ejendomssalg.

 

Stephan Kohlwes | SIGNAfilm

Stephan Kohlwes, Business Unit Manager & Filmelsker, København

Vil du høre mere om dronefilm og få et tilbud?

Kontakt Stephan eller en af vores andre sælgere på 86 12 47 00 og bliv klogere på, hvordan du kan komme i gang med film i din virksomhed.