TIMELAPSE i DET KOMMUNALE GRUNDSALG

CASE: Business Rebild

BUSINESS REBILD MÅTTE HURTIGT MELDE ‘ALT UDSOLGT’

243.000 M2 ERHVERVSJORD PÅ 18 MD.

Der er ingen tvivl om, at området kaldet Porsborgparken ved Støvring ligger attraktivt, højt, naturskønt og lige ud til E45 motorvejen. Alligevel kom det bag på erhvervschefen i Business Rebild, som stod for salget, at alle 243.000 m2 erhvervsgrunde blev solgt på bare 18 måneder. Og det var ovenikøbet med en venteliste til det næste jordsalgsprojekt.

Business Rebilds projekt ved Støvring indebar:

2 til 5 kameraer med varierende placeringer

I takt med salget og byggeriernes udvikling blev der løbende skaleret op i antallet af kameraer - og i den sidste del blev de flyttet til nye placeringer

Kvartalsvis overflyvning med drone

Hvert kvartal foretog SIGNAs erfarne dronepilot overflyvning af området med fokus på de nye og de færdige byggeprojekter

Løbende SoMe-opdateringer med virksomhedsfokus

Ved at anvende SIGNAs dronefilm kombineret med timelapse film kunne Business Rebild jævnligt lave spændende og engagerende opslag

OPLEV UDVIKLINGEN – UDNYT MULIGHEDERNE – SKAB KOMMUNENS FREMTID

Timelapse Teknologi kan skabe vækst & bæredygtighed hos jer

LAD OS UNDERSTØTTE SALGET AF ERHVERVSGRUNDE I JERES KOMMUNE

Udforsk fremtiden og se udviklingen folde sig ud i timelapse og dronefilm. Træd ind i en verden af ubegrænsede forretningsmuligheder. En position, hvor vores unikke tilgang til at understøtte salget af kommunale erhvervsgrunde kombineres med avanceret teknologi og en vision om skabe vækst og bæredygtighed i jeres kommune.

Hvordan kan vi understøtte jeres kommunale salg af erhvervsgrunde?

Vi ved, at kommunalt salg af erhvervsgrunde er mere end blot en handel; det er et skridt mod en stærkere og mere innovativ fremtid. Vores mål er at forbinde visionære iværksættere, etablerede virksomheder og investorer med de perfekte erhvervsgrunde, der vil understøtte deres vækst og ambitioner.

Den digitale oplevelse: Timelapse og dronefilm

Søgningen efter en byggegrund til et erhvervsbyggeri er en vigtig strategisk beslutning. Placeringen betyder meget, og det kan være svært at vide, hvem der flytter ind hos naboen. Derfor har vi skabt en digital oplevelse, der tager potentielle købere af erhvervsgrunde med på en rejse fra frø- til fugleperspektiv.

  • Timelapse: Se bygninger rejse sig fra jorden som symboler på muligheder. Vores timelapse-optagelser fanger udviklingen fra første spadestik til færdigt bygningsværk. Se mere om timelapse.
  • Dronefilm: Se området og dets omgivelser fra oven. Vores dronefilm giver dig et komplet overblik over infrastrukturen, tilgængeligheden og mulighederne i området. Se mere om dronefilm.

Dit næste skridt mod succes for det kommunale grundsalg starter her

Vis jer frem som en dynamisk kommune, der gerne vil i dialog med kommende, potentielle erhvervsledere og sæt turbo på salget af jeres kommunale erhvervsgrunde.

Gennem timelapse og dronefilm kan du give potentielle virksomhedsejere, der kan bringe skatteindtægter og arbejdspladser til kommunen, en dybere forståelse for mulighederne ved at leje jeres erhvervsgrund.

 

Fordele ved vores tilgang:

  • Innovation: Vi kombinerer cutting-edge teknologi med jeres erfaringer fra salg af erhvervsgrunde. Det giver potentielle købere den mest informative oplevelse.
  • Bæredygtighed: Vores opstilling har solceller og indbygget internetforbindelse. Derfor er den optimal i områder, hvor der ofte ikke er adgang til strøm, og det er en miljøvenlig løsning på fremvisningen af jeres erhvervsgrunde.
  • Transparens: Gennem film får potentielle købere bedre mulighed for at undersøge området og dets udviklingsmuligheder.
  • Fremtidsfokus: Ved at tiltrække virksomheder til en kommunal erhvervsgrund er du med til at skabe morgendagens erhvervssuccesser, arbejdspladser og skattegrundlag.
SE hvordan, BUSINESS REBILD gjorde

AKTIV INDSATS FOR SALG AF ERHVERVSGRUNDE 

Marts 2022: Der er allerede fuld fart på grundsalget hos Business Rebild, hvor firmaer som Luksusbaby arbejder på flotte domiciler med en attraktiv placering lige ud til E45.

September 2022: Udsolgt – og der er ventelister til de attraktive erhvervsgrunde. Men der er heldigvis nye områder, som er klar til at blive byggemodnet.

Aktiv indsats på sociale medier gav pote

For at få noget ud af det content, SIGNA udarbejdede, var Business Rebild meget aktive på de sociale medier. 

  • De lavede løbende opdateringer med promovering af virksomheder, som startede eller flyttede ind i området.
  • De gjorde brug af de kvartalsvise dronefilm for at gøre opmærksom på de få byggegrunde, der var tilbage.
Business Rebild - SoMe - Porsborgparken - kommunalt grundsalg - SIGNA dronefilm
Markedsføring af byggeprojekter styrkes med timelapse teknologien

I en digital tidsalder er brugen af sociale medier og et aktivt website mere vigtige end nogensinde for at markedsføre dit byggeprojekt. Sociale medier tilbyder en direkte kanal til din målgruppe, hvor du kan dele opdateringer, billeder og videoer, der illustrerer dit projekts fremgang og højdepunkter. Og fra SIGNA timelapse teknologien får du adgang til opdaterede billeder og små timelapse videoer, som hurtigt kan integreres i din online kommunikation.

Et aktivt website fungerer som dit projekts base online, der tilbyder dybdegående information, kontaktmuligheder og en platform for interaktiv kommunikation med interessenter. Sammen skaber disse værktøjer en dynamisk og engagerende markedsføringsstrategi, der kan øge synligheden og interessen for dit byggeprojekt. Hos SIGNA kan vi bistå med at integrere disse essentielle elementer i din markedsføringsplan, så dit byggeprojekt får den opmærksomhed, det fortjener.

Book møde om kommunalt salg af grunde til erhverv eller privat

Stephan Kohlwes
Stephan Kohlwes
Telefon | Mail
Jan Tanderup - CEO SIGNAfilm
Jan Tanderup
Telefon | Mail
Jens Ole Bie
Jens Ole Bie
Telefon | Mail
Peter Salling Friis
Peter Salling Friis
Telefon | Mail

UDVALGTE SIGNA TIMELAPSE KUNDER

Babcock & Wilcox logo
Casa Nord - Vi bringer hjem til dig
HK Byg
Clever
Business Rebild - Salg af erhvervsjord
Kaj Ove Madsen